top of page

YOGA, NATUR & FÆLLESSKAB
Ø-retreat 2022
13.-15. Maj
Bjørnø, Sydfyn
med Liva Duer og Lea Sommer


Vores evne til at skabe kontakt til os selv, andre og verden omkring os, kan give os en oplevelse af enhed og forbundethed. Det er lige præcis det, yoga handler om - at forene - og det er netop det, vi vil styrke på dette retreat.
Vi vil fokusere på at forene og skabe en dybere kontakt til os selv og vores omverden gennem yoga, meditation, åndedrætsarbejde, vandring, havbadning, kontaktimprovisation, partneryoga, dans, leg, sang, bål samt en udforskning af den unikke natur, der omslutter os.
Weekenden kredser om temaet at forene, til henholdsvis dig selv, andre mennesker og naturens elementer samt hvordan dette relateres til hverdagslivet. Vi vil gennem de forskellige bevægelsesformer og aktiviteter undersøge, hvordan vi kan opnå en større følelse af kontakt, hvad vi hver især har brug for og hvordan vi kan skabe plads til det i livet.

Retreatet vil foregå på Bjørnø, en lille idylisk ø i det sydfynske øhav med knap 40 beboer og ingen trafik. I det samme man lander på øen mærker man roen sænke sig. Det er både nemt og billigt at sejle til Bjørnø fra Fåborg.

PRAKTISK

 

PRIS

3200,-

Tillæg på 500 kr., hvis du ønsker eneværelse

Prisen inkluderer fuld vegetarisk forplejning

LOKATION

Bjørnøgaard, Bjørnø, Faaborg

OM OS

 

Vi er begge yogalærere med mange års undervisningserfaring. Lea arbejder til dagligt som psykolog og Liva som fysioterapeut. Vi mødte hinanden i 2013 og har lige siden fulgt hinandens yogarejse tæt - både som veninder og samarbejdspartnere indenfor yoga. Vi deler en stor kærlighed til yoga og har en fælles passion for at formidle yogaens potentiale. Vi har begge en baggrund indenfor højskoleverdenen og fællesskab er derfor en integreret del af vores tilgang til yoga.

PROGRAM

Fredag: 

12.00 Ankomst og indlogering (færgen sejler fra Fåborg kl 11.30)

13.00  Fælles frokost og introduktion

15.00 - 17 Workshop: Connect til naturen

18.00 Aftensmad

20.00 Aftenpraksis

 

Lørdag:

7.15-8.45 Morgenyoga

9.00 Morgenmad

13.00 Frokost 

15.00 Workshop:  Connect til hinanden 

18.00 Aftensmad

20.00 Kakao + Ild ceremoni

 

Søndag: 

7.15-8.45 Morgenyoga

9.00 Morgenmad

10.30  Afslutningsceremoni

12.30 Hjem med færge 

Med forbehold for ændringer

..."Jeg nød hvert minut og havde så godt af at få ro på mit indre... Jeres formidling - hver for sig og sammen er I super gode. Autentiske, kærlige, kompetente og motiverende."

- Anne

..."Det bedste ved retreatet var hver gang jeg var på yogamåtten, dans ude i græsset, fællessang og snobrød"

- Birna

..."I har tydeligvis et afstemt fundament, men er også forskellige med både personlighed og faglighed, her supplerer I hinanden rigtig godt.

... mer af jer og mer af det."

- Tove

"Tusinde tak for et helt igennem fantastisk ø-retreat. Jeg har ærligt talt aldrig før mødt et så autentisk og dygtigt yogalærerteam, som formår at drage mig med ind i dét univers, hvor sindet bliver så omsorgsfuldt berørt. Samtidig med, at jeg bliver nænsomt guidet igennem afkroge af kroppen, hvor jeg sjældent kommer med andet end almindeligt observerende bevidsthed.

Det kræver tillid og tro at følge åbent med. Det skaber I med jeres blotte tilstedeværelse og med jeres uanfægteligt høje professionalisme. Tak for jer

Mange kærlige hilsener fra en stadigt reflekterende Bit"

- Bit

bottom of page