top of page

Jeg tilbyder for tiden behandlinger i mit eget hjem i Søborg. Bemærk kun adgang til huset ned af lang trappe. Skriv evt til info@livaduer.dk ved forespørgel på behandling i eget hjem eller uden for normale behandlingstider.

Første

Konsultation

60 minutter

800 ,-

Opfølgende behandling

40 minutter

450 ,-

Behandling  i Eget Hjem

60 minutter

(min 10 km fra Søborg)

1500,-

Hvis du er medlem af Sygesikring Danmark kan du få tilskud til behandlingen. Se taksterne for tilskud her.

IMG_0734_edited.jpg

HOLLISTISK
FYSIOTERAPI

Som behandler det vigtigt for mig, at du føler dig mødt og lyttet til. Jeg prioriterer at foretage en grundig undersøgelse indledningsvist. Den vil omfatte både samtale og analyse af din krop i bevægelse samt hands on-undersøgelse. Herefter tilrettelægges behandlingen, så den giver mening for dig. 

Mit mål er at finde årsagen til din problematik og at der opnås en holdbar effekt af behandlingen. Denne årsag kan findes andre steder i kroppen, men nogle gange findes den i adfærd eller tanker. Behandlingen vil derfor bestå af både manuelle teknikker, kognitiv terapi samt åndedræts- og træningsøvelser, som du kan lave udenfor sessionerne. Jeg går meget op i, at du får en større forståelse for og indsigt i din problematik samt viden om hvordan du kan håndtere og forebygge gener fremadrettet.

Jeg behandler alle slags problematikker. Jeg har særligt fokus på at dygtiggøre mig inden for neurologien og brænder meget for at hjælpe folk der har følger efter hjernerystelser eller apopleksi. 

IMG_0767.jpeg

PRAktisk Info

Behandlingerne finder sted i mit hjem, der befinder sig i rolige naturlige omgivelser tæt på byen. Der er fri parkering på vejen og adgang gennem carporten og ned ad trappen. 

Adressen er Helleskrænten 15, 2860 Søborg.

Ved endt behandling kan du betale via Mobilepay eller få tilsendt en faktura du skal betale via netbank.

 

I tvivl om mine behandlinger
er det rigtige for dig?

Ring 22 41 24 41 eller skriv til info@livaduer.dk

IMG_0762_edited.jpg
bottom of page