Jeg tilbyder behandlinger hos NOR: på Hejrevej 30. 3. sal, 2400 Kbh NV. Ved forespørgsel på behandling i hjemmet eller udenfor normale behandlingstider skriv da til info@livaduer.dk

Første

Konsultation

60 minutter

600 ,-

Opfølgende behandling

40 minutter

400 ,-

Lang

Behandling

60 minutter

600-

Hvis du er medlem af Sygesikring Danmark kan du få tilskud til behandlingen. Se taksterne for tilskud her.

IMG_0734_edited.jpg

Bæredygtig fysioterapi

Som fysioterapeut er det vigtigt for mig, at du føler dig mødt og lyttet til. Jeg prioriterer at foretage en grundig undersøgelse indledningsvist. Den vil omfatte både samtale og analyse af din krop i bevægelse samt hands on-undersøgelse. Herefter tilrettelægges behandlingen, så den giver mening for dig. 

Mit mål er at finde årsagen til din problematik og at der opnås en holdbar effekt af behandlingen. Denne årsag kan findes andre steder i kroppen, men nogle gange findes den i adfærd eller tanker. Behandlingen vil derfor bestå af både manuelle teknikker, kognitiv terapi samt åndedræts- og træningsøvelser, som du kan lave udenfor sessionerne. Jeg går meget op i, at du får en større forståelse for og indsigt i din problematik samt viden om hvordan du kan håndtere og forebygge smerter fremadrettet.

Jeg behandler alle slags problematikker. Jeg har særligt fokus på at dygtiggøre mig inden for områderne: yogaskader, følger efter hjernerystelse, efterfødselsgener og smertebehandling.

IMG_0767.jpeg

PRAktisk Info

Behandlingerne finder sted i rolige omgivelser hos NOR: på Hejrevej 30, KBH NV.

Behandlingrummet ligger på 3. sal hvor du finder venteområde og café. Der er adgang til elevator.

Ved endt behandling kan du betale via Mobilepay eller få tilsendt en faktura du skal betale via netbank.

 

I tvivl om fysioterapi er det rigtige for dig?

Ring 22 41 24 41 eller skriv til info@livaduer.dk

IMG_0762_edited.jpg